Facebook

Motoros zsalugáter, redőny

A modern technika már nem csak a háztartási gépeinkkel, szórakoztató berendezéseinkkel, de bizony az árnyékolónkkal is beköltözhet otthonunkba. Léteznek már motoros redőnyök, motoros zsalugáterek, elektromos vezérlésű napellenzők, de ma már szinte minden árnyékoló motorizálható.

De miért is jó ez? Azon felül, hogy egyfajta eleganciát és rangot sugall, kényelmi szolgáltatás mindenkinek, különösen a mozgássérült vagy idős embereknek, akiknek problémát okozhat nap, mint nap a redőnyök fel- és leengedése, vagy más árnyékolók használata. 

 

Motoros redőny

Cégünk által kínált motorizáló rendszerek mind minőségi termékek, és szinte minden árnyékolóhoz felszerelhetőek. Alkalmazásának két módja a kapcsolós, illetve a távirányítós rendszer. A kapcsolók úgy működnek, akár egy villanykapcsoló. Amennyiben ezt a megoldást választjuk, számolnunk kell azzal, hogy a kapcsoló és a szerkezet között elektromos hálózatot kell kiépíteni. Ez apró bontást igényelhet a láthatatlanságért, azonban falon kívül vezethető kábelcsatornával is megoldható. A lényegesen kevesebb bontással járó megoldás a rádiós, vagyis távirányítós rendszer. Telepítése könnyebb és gyorsabb, mint a kapcsolós kiépítésű vezérlésé. Motoros redőnyünket, vagy bármely más motoros árnyékolónkat a távirányító segítségével, akár a kanapén ülve is mozgásra utasíthatjuk.

 

Motoros zsalugáter

A motoros zsalugáter, vagy más motorizált árnyékolók a már megismerteken kívül további kényelmi és biztonsági funkciók lehetőségét is magukban hordozzák,
Ilyen pl. a Szél-fény automatika, vagy a programozható vezérlés.  
A fényérzékelő szabályozza az árnyékolók helyzetét, a szél automatika pedig megóvja őket az viharos időjárás okozta sérülésektől.
Az árnyékoló motorok programozható vezérlésekkel napokra - hetekre előre beállított időpontokban kezelik az árnyékolókat, így amikor Ön éppen nyaral, a motoros redőnyök, zsalugáterek, napellenzők, vagy bármely más motoros árnyékoló mozgása azt a látszatot keltik, hogy otthonában tartózkodik, illetve gondoskodnak a mögöttes helyiség klímájáról is.

Összefoglalva a fentieket, a motoros árnyékolók, a kényelmi, biztonsági, funkciókon túl, növelik az Ön komfortérzetét, és jól beállított vezérlésekkel, pénzt, és energiát is spórolhat általuk!

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |