Facebook

Ahogy a természet minden évben megújul, úgy változik az emberi ízlésvilág is. A mai modern házak külső homlokzatán egyre több un. tokozott napellenzőt fogunk látni az elkövetkezendő időkben.  Ez az újdonság jól harmonizál a lakások minimalizált belső stílusával is, talán ezért hódít egyre nagyobb teret magának.

A tokozat, a képen látható világos szürke színben készül, de igény szerint RAL. színskálából választott színre átlakkozható. Mindamellett, hogy szép, nagyon praktikus is, hiszen jól ellenáll az időjárás változásainak.  Egész télen, mint egy kis csiga, a napellenző is behúzódhat a "házába".  A tavaszi napsugarak megjelenésével egyidejűleg viszont gyönyörködhetünk az általunk kiválasztott színű  tokozott napellenzőnkben.

Az osztrák gyártmányú Sattler ponyva, a már jól bevált és sokat dícsért anyag, mely a napsugarak káros UV sugarait is megszűri. Nem fakul, nem szakad, és a formáját is megtartja hosszú évekig. Rendkívül nagy a színválaszték, így mindenki megtalálhatja a ház homlokzatához, és a saját ízléséhez legközelebb álló színárnyalatot. Ezt a napellenzőt 5 méter szélességig tudjuk elkészíteni egy darabból, ennél a nagyságnál tökéletes a működése ill. a záródása. A szerkezet elemei, színtiszta alumíniumból készülnek, mely anyag köztudottan, gondozásmentesen ellenáll az időjárás bármely viszontagságának! Így garantáva a megbízható működést!

Becker motorok lehetővé teszik a kényelmes kezelést, akár a házunk intelligens rendszeréhez is hozzákapcsolhatjuk. Mindenki a saját életmódjának, és a napsugárzásnak megfelelően szabályozhatja a tokozott napellenző / és a többi árnyékoló / működését.

szél-, és fényérzékelő automatikával napellenzőnk önmagát kezeli, így a reggeli kávé elfogyasztása a már kitekert napellenző alatt történhet!  Azt követően nyugodtan elmehetünk otthonról, abban a tudatban, hogy viharos időjárás esetén az   elektronika a szerkezetet azonnal betekeri!

Mindenképpen jól jár, aki ezt a terméket választja, mert színvonalas minőségű, divatos, megfizethető, és biztosan hosszú évekig nem lesz vele semmi probléma.

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |