Facebook

Bizonyára előfordult már Önnel is, hogy vásárolt valamit "jó áron", örömmel hazavitte, aztán rövid idő elteltével kiderült, hogy silány minőséget kapott a pénzéért!

 Sajnos az árnyékolástechnikában is érhetik hasonló csalódások. Számos árajánlatunk után mondják új ügyfelek, hogy drága az általunk kínált termék, találtak jóval olcsóbbat is. Sok helyre járunk javítani redőnyt, aluredőnyt,napellenzőt, szúnyoghálót,stb. ügyfeleink elmondása szerint ők minél olcsóbb terméket kerestek. Igen ám, csak abból hiányoznak a stabil, időtálló alkatrészek, a meglévők elkopnak, eltörnek, utólagos javításuk költséges, időigényes, nem beszélve a pluszköltségekről és a bosszúságról. Sokan  a saját kárukon idővel rájönnek, hogy nem a legolcsóbb árnyékolót, napellenzőt kellett volna választani, és szerencsére a régi ügyfeleink is tudják, hogy a jó minőség hosszútávon térül meg.

Napellenzők kaphatóak már hihetetlenül olcsón, de egy nyár után színüket vesztik, az első szél lekaphatja őket, vagy egyszerűen összetörik a silány anyagokból összeállított szerkezet. 

Az általunk használt Sattler ponyva a világ vezető termékei közé tartozik, UV védelemmel ellátott, legalább 20 évig megtartja a színét. Biztonsággal időzhetünk alatta a legforróbb nyári napsütésben is.

Az a javaslatunk, hogy vásárlás előtt alaposan tájékozódjanak a termékekről, alkatrészeikről, eredetiségükről és a garanciális feltételekről. Ha mindezt átgondolják kedves Ügyfeleink, rájönnek, hogy hosszútávon nem a legolcsóbb megoldás a jó.

Mi a megfelelő ár-érték arányra törekszünk, minőségi alapanyagokból készülnek redőnyeink, napellenzőink és rovarhálóink. Garanciát vállalunk a munkáinkra, és a számos elégedett ügyfelünk, továbbajánlása a referencia számunkra.

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |