Facebook

Legújabb termékcsoport a szúnyogháló-rendszereknél az ún. pliszé szúnyogháló, melynek az az igazi nagy előnye, hogy óriási méretben is megoldható! Maximális szélessége egy oldalra történő működtetés esetén akár 3 méter, kétoldali működéskor ez meg is duplázható.

A szúnyogháló szerkezet teljes vastagsága 20 mm, így zsalugáterek, vagy vasrácsok mögé is beszerelhető. Ajtóra vagy ablakra egyaránt felszerelhető, az alumíniumkeretet bármilyen RAL színre tudjuk színterezni, így a már meglévő színes, vagy faszínű nyílászárókhoz is jól illik. Előnye még, hogy ha cicánk vagy kutyusunk nekimegy, ez a háló nem csapódik vissza a tokjába, így kisebb a meghibásodás esélye.

Az üvegszál alapú UV stabil háló mind csukott, mind nyitott nézetében pliszé, /harmonika/ szerű állapotban van. További előnye a vízszintesen működtethető szúnyogháló ajtóval szemben, hogy kisebb gyerekek is könnyen tudják kezelni, illetve a nyitott és csukott állapotokon kívül köztes helyen is megállítható. Így a gyermekünk, ha kimegy a kertbe vagy teraszra, máris húzhatjuk vissza a hálót, mielőtt a szúnyogok serege berepülne rajta. Néhány ügyfelünk szerint belátás ellen is jó a pliszé rovarháló, amíg nincs függöny, vagy más belső árnyékoló az ablak ill. teraszajtó előtt.

Negyedik éve szereljük ezt a terméket, és egyre többen érdeklődnek a pliszé szúnyogháló iránt. Rendkívül időtálló, így hosszútávon biztosan megtérül az ára ennek az új szerkezetnek.

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |