Facebook

   Gyakran felmerülő kérdés, hogy mitől olcsó vagy drágább a redőny?

Kicsit átalakítva a mondást, ahány ház, annyi redőnymegoldás.
Régebbi épületeknél, társasházaknál sokszor szembesülünk azzal a problémával, hogy a redőnyt már alig, vagy csak kompromisszumok árán lehet utólag az ablakra szerelni.
Ezeknél a nyílászáróknál nem hagytak ki megfelelő helyet a redőnyök számára.
Új építkezéseknél javasolni szoktuk az ablakokra a toktoldók szerelését, és rejtett redőnyszekrények, redőnytokok kialakítását.
Hosszútávon a legjobb, ha ezen előkészületek után szereljük a redőnyt az ablakokra.
Ez eleinte drágább redőnymegoldás, de hosszútávon biztosan olcsóbb lesz a redőny, hiszen ha megfelelő helyre szereltük fel, a megfelelő minőségű redőnyt akkor sok évig nem szükséges a gurtnicsere, vagy a törött redőnylécek javítása
            Vakolható tokos alumínium redőnyök                                  alumínium redőny vakolható tokkal
Ezek a problémák éppen a szűkös helyek miatt fordulhatnak elő.
Az olcsó redőnyöket általában rossz minőségű műanyag vagy alumínium lécekből fűzik össze, kiegészítve az éppen legolcsóbban kapható tokkal, lefutóval, végzárókkal, bevezetésekkel.
Cégünk kizárólag redőnyrendszereket forgalmaz, (Heroal, Portos, Easyplast) ami azt jelenti, hogy összeillő, egymáshoz tervezett alkatrészekből tevődik össze a komplett redőny.
Ez persze nem lehet annyira olcsó, mint az előbb említett redőnymegoldások, hiszen a jó minőséget muszáj megfizetni. Cserébe viszont hosszú évekig nem kell redőnyös kollégát hívni.
Nagyon szoktunk örülni, amikor 10-15 év után a már majdnem elfeledett régi kedves ügyfeleink jelentkeznek, hogy a redőnyök azóta is tökéletesen működnek, most egyéb árnyékolót szeretnének tőlünk rendelni, vagy elköltöztek másik lakásba, házba, és ott is szeretnének árnyékoltatni velonk.
Azt gondoljuk, ez minden reklámnál, redőnymarketingnél többet ér nekünk.
Műanyag redőnyeink olyan magyarországi ISO minősített partnercégünknél készülnek, ahol a redőnyléceken az elkészülés dátuma is leolvasható.
Javasoljuk, hogy a nagyon olcsó redőny legyen gyanús, járják alaposan körbe a témát a leendő megrendelők. A szórólapon bedobott egy db. mobilszám biztos nem egy komoly céget takar.
A megbízható, és utólag is megtalálható árnyékolós cégek telephelyet, weboldalakat, autókat, könyvelőt, partnercégeket, referenciákat is fel tudnak mutatni, állandó telefonszámaikat és ügyvezetőiket évek óta fenntartják.
A redőny ára tehát egy többtényezős függvény, de a téma megfelelő körüljárásával mindenki megtalálhatja a megfizethető, és jól működő redőnymegoldást.

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |