Facebook

Miniscreen árnyékoló

Rendkívül hatékony, praktikus, szolid árnyékoló, mely több funkciót is betölt, emellett remek ár-érték aránnyal bír.

Leginkább külső árnyékoló, de könnyű kezelhetősége és kis tokszerkezete miatt beltérben is jól alkalmazható. A Soltis textilek széles választékának, és a tokszerkezet RAL szinterezhetőségének köszönhetően, minden épülethez megtalálhatjuk a megfelelő, jól illeszkedő Miniscreen árnyékolót.

Nemcsak egyes kávéfajták tudnak 3 az 1-ben funkciót, hanem a Miniscreen árnyékoló is.

  • A napsugarakat jól visszaveri, de optimális fényt enged a belső terekbe
  • Tok-, és lefutósín szerkezete miatt szúnyoghálóként is jól funkcionál
  • Esztétikusan illeszkedik az egyes épületek adottságaihoz, színvilágához

Kezelése, a már megszokott mobil szúnyogháló elvén működik, vagyis manuálisan működtethető, és rugófeszítéssel tartja feszesen az oldalsó sínekben futó Soltis textilt.

Épülő, modern házaknál a hagyományos redőny, és szúnyoghálóval kombinált redőny jó alternatívája lehet.  Műemlék épületek árnyékolása is megoldható a Miniscreen árnyékoló segítségével, két ablak közé is beszerelhető, de a filigrán tokszerkezete miatt külső árnyékolóként is engedélyezik. Irodáknál, konténerépületeknél is szívesen alkalmazzuk, mert a klimatizálás költségeit csökkenti, ugyanakkor átlátható árnyékoló.

Kisebb méretű ablakoknál azért szimpatikus megoldás a miniscreen, mert nem takar el értékes területet az ablaküvegből.

                   

A Soltis textilek felülete UV stabil, lángálló és gyűrődésmentes, vagyis hosszútávú árnyékolástechnikai megoldást érhetünk el ezen termékekkel.

A Soltis86-os textilek áteresztik a fényt, de a napsugarak nagy részét visszaverik. Jó légáteresztő képességük miatt szellőztetésnél az ablak előtt maradhat lehúzott állapotban, ilyenkor funkcionál szúnyoghálóként is.

A Soltis92-es textilcsalád kevésbé légáteresztő, viszont ahol szempont a sötétítőképesség, mindenképpen ezt ajánljuk.

Lehetőség van akár a teljes sötétség elérésére is, a Soltis textilek harmadik fajtája, /Black -out/ és egy speciális screen szerkezet segítségével.

Az árnyékoló rendszert a mai elvárások, és legmagasabb normák szerint fejlesztették ki, egyre jobban terjed, és biztosan hosszútávú elégedettséget nyújt a kedves megrendelőknek.

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |