Facebook

Miért minket válasszon, ha árnyékolós céget keres !

Vissza a bejegyzésekhez

Miért minket válasszon az árnyékolós palettáról?

Cégünk lassan 20 éves működése, és a mi 30 éves szakmában eltöltött évünk után megtapasztaltuk, hogy nehéz választani az árnyékolós, nyílászárós vállalkozások között.
Sokszor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy sok ember még mindig csak a végösszeget nézi egy-egy árajánlat elfogadásakor. 

Számos olyan ügyfelünk van, akit már átvertek, megkárosítottak az egy db. mobilszámmal rendelkező, csak szórólapon hirdető "kollégák".

Örülünk, ha körültekintő, igényes ügyfelekkel hoz össze bennünket a sors, mert Ők feltérképezik cégünk referenciáit, partnereit, weboldalait, valós cégadatait, és szánnak időt a termékek műszaki tartalmának kiértékelésére is.

Alapelvünk, hogy minőségi árnyékolókat forgalmazunk, szerelünk. Éppen ezért nagyon ritkán fordul elő garanciális probléma, de ha mégis, akkor a hibákat igyekszünk minél előbb orvosolni.

 Általában személyes találkozás, beszélgetés előzi meg a felmérést és megrendelést. Sokszor továbbajánlás után jutunk el új megrendelőinkhez, ami arra ösztönöz bennünket, hogy a becsületes, precízen elvégzett munka igenis meghozza gyümölcsét.

Fontosnak tarjuk azt, hogy a telefont felvegyük, vagy ha nagyon elfoglaltak vagyunk, akkor mindenképpen visszahívjuk az érdeklődőket. 
A folyamatos kommunikáció, kapcsolattartás természetes része a megrendelés folyamatának.
Az építőiparban jelenlévő állandó változások, újdonságok, több szakember összedolgozása miatti egyeztetések szükségesek ahhoz, hogy az árnyékolók a megfelelő helyre, és időben kerüljenek beépítésre.

Az előzetesen egyeztetett időpontokat igyekszünk betartani, hiszen minden ember ideje drága.

Családi vállalkozásként működünk, ezért nálunk nem vész el az ügyfél, a kisebb megrendelőket ugyanúgy megbecsüljük, mint a nagyobbakat.

Tisztában vagyunk azzal, hogy hosszútávon csak akkor tudjuk kedves megrendelőinket maximálisan kiszolgálni, ha a pozitív emberi tulajdonságaink mellett a folyamatos szakmai újításokkal is tisztában vagyunk.
Képzésekre járunk, tanuljuk a mai kor elvárásainak megfelelő, innovatív árnyékolók készítését.

Mivel több nagy gyártóval, kizárólagos magyarországi forgalmazóval állunk kapcsolatban, szinte minden igényt ki tudunk elégíteni az árnyékolás terén.

Munkánk elismerése az, ha a kedves megrendelő örül az új árnyékolójának, szúnyoghálójának, vagyis azt kapta, amit előzetesen megbeszéltünk.
Elégedettséggel tölt el bennünket, amikor nagyon régi ügy
feleink újra jelentkeznek, mert költözés miatt újra ránk lenne szükségük az árnyékolástechnikai feladatok megoldásakor.

Reméljük Önnek is segítségére lehetünk!

 

Keressen minket bizalommal!



 
 
megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |