Facebook

Az ár és a minőség a két fő szempont, amit a legtöbb ember figyelembe vesz a megfelelő árnyékoló kiválasztásakor. Van azonban néhány fontos szempont, amit érdemes mérlegelni a megfelelő cég kiválasztásakor. Bizonyára mindenki találkozott már a postaládájában hagyott, egyszerű kivitelű szórólappal, melyen olcsó redőnyt, reluxát....stb kínálnak, egy db. mobil telefonszám kíséretében.
Sajnos az ilyen "vállalkozóknak" köszönhetően, sokszor negatív kép alakul ki erről a szakmáról. Amikor a felszerelt redőny néhány hónap használat után elromlik, és már nem találják meg azon az egy mobilszámon a "szakembert", az a jobbik eset.
Sok ügyfelünk panaszkodott már arról, hogy a nyílászárókra vagy redőnyökre, napellenzőre felvett előleggel együtt az embernek is nyoma veszett. Éppen ezek miatt érdemes elgondolkodni azon, hogy miért olcsó az "olcsó"? Ezek az emberek nem tartanak fent céget, web-oldalt, bemutató termet, telefonos ügyfélszolgálatot......hanem a legolcsóbban, több helyről beszerzett alkatrészekből otthon a garázsban készítik méretre a redőnyöket.
A megfelelő árnyékoló, és a kivitelező cég kiválasztásakor fontos, hogy komplett rendszerben gondolkodjunk. Aki veszi a fáradtságot, és körülnéz a piacon, láthatja, hogy nálunk olyan márkanévvel ellátott termékek kaphatóak, melyek igen komoly nyugat-európai cégek fejlesztéseiként valósultak meg.(Becker motorok, Heroal és Roma  redőnyökrendszerek, Florida és Markilux napellenzők, árnyékolók, Sattler ponyva, Realflex, és Alumark zsaluziák, stb.).
Az általunk forgalmazott redőnyök, alumínium redőnyök, zsaluziák, szúnyoghálók, pliszé hálók, roletták és napellenzők esetében, minden alkatrészt egyazon gyártó cég készíti. Így nem fordulhat elő, hogy pl. a redőny zörög, csattog, kattog, vagy idő előtt tönkre megy, hiszen már sokszor kipróbált rendszer eredménye minden egyes termékünk.
Tehát mielőtt a megfelelő árnyékolástechnikai vagy nyílászárós céget kiválasztják, azt tanácsoljuk, hogy nézzék meg, az adott cég rendelkezik-e bemutató teremmel, web-oldallal, elérhető telefonokkal, referenciákkal.
Ne legyünk restek alaposan leinformálni a vállalkozást, mielőtt rendelnénk.
Az sem utolsó szempont, hogy a kiválasztott cég tud-e egy korrekt előzetes árajánlatot készíteni, és küldeni a munka megkezdése előtt. Sokszor előfordul, hogy a munkálatok befejeztével sokkal nagyobb összeget kérnek, mint amiben először megállapodtak.
Reméljük, segíthettünk Önnek abban, hogy megértse miért nem mi vagyunk a legolcsóbbak, és biztos legyen abban, hogyha velünk szerelteti fel árnyékolóit nem fog csalódni. Bennünket néhány év múlva is meg fog találni telefonon, személyesen, vagy interneten keresztül is, és reményeink szerint nem a garanciális munka, henem egy újabb megrendelés miatt.

 

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |