Facebook

 

 Az ablaknyílások mellett érdemes az ajtókhoz is szereltetni szúnyoghálót. Szúnyogháló ajtókra számos megoldás létezik. Eldönthetjük, hogy zsanérok segítségével egy nyíló szúnyogháló ajtót szeretnénk, vagy pedig pliszé, azaz harmonikaszerűen, oldalirányba elhúzható, esetleg szintén oldalra eltolható szúnyogháló ajtó lenne-e az ideális megoldás számunkra.

Nyíló szúnyogháló kutyaajtóvalHa nyíló szúnyoghálót szeretnénk, figyelembe kell vennünk, annak nyílásterét, tehát akkor érdemes erre a szúnyogháló ajtóra gondolnunk megoldásként, ha elegendő hely áll rendelkezésre a kényelmes használathoz.

A nyíló szúnyogháló ajtóhoz, különböző kiegészítők is kérhetők, például kutya, macskaajtó, rugdosó, vagy rugós zsanér.

 

 

Mobil, eltolható szúnyogháló

 

Mobil vagy rolós, elhúzható, illetve a pliszé szúnyogháló ajtó előnye, hogy a téli időszakban teljesen elhúzhatjuk, így az nem gátolja a szabad kijárást az ajtón. A szúnyogháló ebben az esetben egy sínben fut, és általában mágnes segítségével rögzíthetjük a végponthoz. Nyitáskor egy kisméretű tokban tekeredik fel. Azok számára ideális választás a rolós megoldás, akik kisméretű erkélyek ajtajára keresnek szúnyogháló megoldást. 

 

 

 

Eltolható szunyoghálóA pliszé szúnyogháló ajtó az egyik legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás különösen erkélyajtóra, főleg, ha nem áll rendelkezésre sok hely, illetve abban az esetben, ha nagyméretű, duplaszárnyas, vagy toló ajtókról van szó. A szúnyoghálót harmonikaszerűen oldalirányba egyszerűen elhúzhatjuk, ha szeretnénk kilépni az ajtón, majd újra behúzzuk magunk után.

A pliszé szúnyogháló ajtó, kezelése egyszerű, és könnyű, mivel nem tartalmaz rugós elemeket, illetve mágneses rögzítéseket.

 

 

 

 

 

 

A Zugszolnál igyekszünk az Ön igényeinek minden szempontból megfelelő szúnyoghálót készíteni. Tekintse meg termékeinket, és kérjen árajánlatot!

 

 

 

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |