Facebook

Az éghajlat változása hazánkban is kedvez a túlélési stratégiát folytató rovarseregnek. Arra számíthatunk, hogy szinte egész évben nagyon sok kellemetlenkedő rovar, bogár.... próbál majd lakásainkba bejutni. Nemcsak a szúnyogok, hanem darazsak, méhek, molylepkék, legyek és más kellemetlenkedő rovarok is szívesen repülnek be otthonunkba. Előzze meg a kellemetlenségeket szúnyogháló felszereltetésével! Különböző típusú, kiváló minőségű rovarháló közül kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt. 

Fix szúnyoghálóink széles skáláját a kisebb, mobil rovarhálóinkat a nagyobb ablakokra javasoljuk. Az alumínium keretes szúnyoghálók rendkívül tartósak, az UV stabil üvegszálas hálónak is köszönhetően, évekig élvezhetjük majd a szúnyogháló kínálta előnyöket.

pliszé szúnyogháló a nagy felületek, teraszajtók ideális rovarhálója. Minden ablakra, ajtóra létezik jó szúnyogháló megoldás, kérje ingyenes szaktanácsainkat, és árajánlatunkat a végleges döntés előtt. Ne feledje, hogy sokszor az olcsó a drága, a mi termékeink ár-érték aránya igen jó, és nagyon hosszú ideig használhatóak.

Tekintse meg kínálatunkat!

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |